0
  • Vaša košarica je trenutno prazna.

Živeti pomeni hoditi po poti poguma. Na to pot stopimo skupaj.

X
X
Nazaj na vrh
X

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

  1. Tizial
  2. Pogosta vprašanja
Ali moram pri spletnem naročilu še dodatno plačati poštnino?

Ne, pri spletnem naročilu artikla je poštnina paketa že všteta v ceno.

Ali je možno vračilo blaga?

Da, vračilo nepoškodovanega blaga je možno. V primeru izbrane napačne velikosti izdelka lahko le-tega zamenjamo za enak izdelek prave velikosti, v enaki ali kateri drugi barvi. V primeru popolnega vračila blaga kupcu vrnemo celoten znesek nakupa.

Ali je možen samo spletni nakup?

Ne, možen je tudi nakup v modnem ateljeju oblikovalke Tjaše Škapin. Atelje se nahaja na naslovu Pod Videžem 1, 6240 Kozina.

V predstavitvi artikla ni vključenih slik z vsemi možnimi barvami. Kako naj vem kakšen videz imajo ostale barve?

Večina artiklov je predstavljena le v eni barvi, saj je vsak naš izdelek izdelan po naročilu. S tem se držimo trajnostnega pristopa, s čimer ostaja kolekcija ekskluzivna, omejena in brez nepotrebnega viška izdelkov.

Celoten izbor vseh barv si lahko ogledate na Instagram profilu @tizial_ med Memories ali na Facebook profilu TIZIAL med albumi slik. Vse barve lahko v živo vidite v ateljeju Tjaše Škapin na Kozini. Za več informacij glede barv in barvnih kombinacij smo na voljo preko kontaktnih podatkov.

Imam težave z izbiro velikosti izdelka, kako mi lahko svetujete?

Velikosti naših izdelkov sovpadajo s standardnimi številkami, le Hoodie izdelki so malo ”oversize” (odstopanje za 1 številko od standardne). Velikostna tabela je osnovana na povprečnih vrednostih za vsak velikostni razred.

Zavedamo se, da je vsaka oseba edinstveno zgrajena, zato ponujamo možnost naročila izdelka po merah. S tem se želimo čim bolj približati osebnostnim željam stranke in ji s tem nuditi največje udobje v naših oblačilih.

Naročilo izdelka po merah lahko opravite v živo v modnem ateljeju na Kozini, kjer Vam bomo strokovno odvzeli mere telesa. Prav tako lahko tako naročilo izvedemo preko kontakta po e-mailu ali družbenih omrežjih. V tem primeru Vas bomo vodili skozi celoten postopek odvzema telesnih mer ter s pogovorom o Vaših osebnih preferencah zaključili osebno naročilo.

Ostala vprašanja:

Za vsa ostala vprašanja smo Vam na voljo na telefonski številki 031 649 235 (Tjaša) ali 070 658 318 (Žiga), preko e-mail naslova info@tizial.com ali na družbenih omrežjih Instagram in Facebook. Obiščete nas lahko na lokaciji Pod Videžem 1, 6240 Kozina v modnem ateljeju.

Prijavite se na e-novice, sledite trendom in bodite korak pred ostalimi.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING, izdelava spletne strani in spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenije in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.